Main Pages

Tuesday, April 26, 2011

Pokok Berwajah Manusia!

Salam dari K.A.......

Hari ni aku nak post pasal apa yg aku tengok petang tadi di Gunung Keriang, Kedah..Dah tengok dari dekat, nak tak nak aku pun take picture ni ~ nak post dalam blog katakan..huhu
Rasanye dah tersiar dalam tv pasal sebuah pokok yang batangnya ada menyerupai wajah or rupa manusia...So bagi aku maybe ia buatan manusia or terjadi dengan sendirinya dengan kuasa Allah S.W.T.... Korang jangan percaya pula...aku just nak share je...korang boleh la tengok gambar2 kat bawah ni...sekali jengok memang real la macam muka manusia...korang nilai sendiri k...kalau nak tengok lagi dekat..mai la ke Kedah...

Macam rupa orang x?


Orang ramai mengambil kesempatan untuk 'snap picture'....

p/s- Kalau nak tengok / snap picture boleh tapi kalau nak puja adalah DILARANG sama sekali

15 comments:

cT cOmey said...

bile awok pi nie?
huuu.... jalan je kejenye! jalan2 x pnh ajak.. kui3... nmpak depan2 ke awk..? yg penting jgn nk pcya sgt.. just biasa2 je k

ruby zaizi said...

ala knp x ambik gmbr pokok tu dari depan..wuwuwu

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@ct...t sy bawak...huhu
@ruby....kan dah depan2 tu..

.abgcho. said...

waaa,,
nk g sana coz just nk tgk tu kah?

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@abgcho..sj2 jalan da...

♥sophie♥ said...

wah rajennye pi sana snap snap (:

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@sophie...biasa la...bukan jauh pn...

.abgcho. said...

ouh,, igt just semata mata nak amek gambar tuu,,

seram kee?

fendy said...

nampak macam real.tapi kebetulan je jadi macam tu kan.tiada yang misteri pun pasal ni. :)

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@fendy...ye.btoi tu...besa2 je

Amyna said...

ada juga tengok semalam...siap ada aktiviti lain lagi berlaku kat pokok tu kan.. Subhanallah...

Azlan Hasan said...

fuhh...lain macam laa pokok nie..hehehe..

Regards,
-Strider-

Izzuddin Fauzi said...

Ciptaan tuhan semuanya ajaib...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

MDHAFiZ.NET said...

menarik nih..knp x keluar tv3??

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@hafiz...rasanya dah keluar kat tv9