Main Pages

Wednesday, March 23, 2011

' Datuk T ' dah kantoi???

Salam semua....Minggu ni heboh pasal rakaman video aksi seks yang didakwa membabitkan seorang pemimpin utama pembangkang dengan seorang wanita muda yang tidak dikenali...Alahai mcm2 la Malaysia ni..Semua kes tak pernah settle...buang masa ja buat konspirasi yg mengaibkan ini...Yg peliknya orang yang dedah rakaman ni pun hnya di kenali 'Datuk T' ja...Siapa 'Datuk T'? Apa tujuan dia memanggil Press reporter menonton video klip lucah ? Bukankah tayangan berunsur lucah tidak boleh disiar kepada umum apatah lagi memilikinya ?

'Datuk T' yang dimaksudkan bukannya Datuk Tamby,Datuk Terung or Datuk Tinted..huhu TAPI ia adalah mengambil dari perkataan T-trio..mcm treble la pulak...3 orang sahabat baik iaitu bekas ketua menteri Melaka dan Pengerusi RISDA, Tan Sri Abdul Rahim Thamby Chik ,ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan bendahari PERKASA, Datuk Shuib Lazim.




Gambar : Ini dia yg dikatakan geng'Datuk T' ,handsome x ?

Dah2...Aku tak mau komen byk2 nanti tak pasal2 blog aku kena banned & kena saman..

Sumber dari : Malaysiakini

9 comments:

Makbed said...

rasa sangat muak dgn fitnah mcm ni lah.

Khairul Anuar ( K.A ) said...

k.a lagi la...sedih dengar cerita cmni.mcm2 dugaan kan DSAI..kecian kat dia...

cantekk said...

ntah la tatau,,,
sbnrnye xleh pcye lg, lau vid kua kt tv bru leh nilai kot hahaha =D
ala cam tak bese dkt2 PR ni..
kasik lapor dlu la, ni trus jek kecoh pggil media.. motip?

Khairul Anuar ( K.A ) said...

haha..memg xkan percaya pnya...ni politik murahan...

fifianggun said...

jgn jdi mcm dtuk t ok,,huhuhu

fifianggun said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Khairul Anuar ( K.A ) said...

fifi..lama2 nanti jadi Datuk gak...haha

| cik azeya | said...

ape yg blaku ni. haha

Khairul Anuar ( K.A ) said...

fitnah ke-3!