Main Pages

Friday, April 15, 2011

Cara Hantar Email Palsu

Salam dari K.A...........

Okey..hari ni K.A ada tips sikit nak bagi ilmu kat korang macam mana nak hantar email palsu kepada sesiapa sahaja.Korang bleh hantar email kepada mana-mana hosting email dan ia tidak mengandungi spam...Email palsu ni amat sesuai untuk kegunaan nak kenakan member-member korang..~melawak la kata kan...

Caranya mudah saja korang klik gambar kat bawah ni dan korang isi la apa-apa yang patut.Email pengirim korang taip la apa-apa pun.Seterusnya korang klik sent..Settle!

4 comments:

cT cOmey said...
This comment has been removed by the author.
Khairul Anuar ( K.A ) said...

ape......

josrevalution said...

salam bro.. lu sa ad uat emel palsu tpi x jdi...appn xkn nk uat emel plsu lh.. hehehe.. visit me back yer..

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@jisrevalution..ko try antar email palsu ni kat email tulen ko...mst ada..