Main Pages

Sunday, April 3, 2011

FB : Show Posts From All Friends

Salam dari  K.A blog...

Ok kali ni aku nak share kat korang macam mana nak setting dari ' News Feed ' dari sebahagian member2 yang berinteraksi dengan anda kepada ' show posts pages dari semua member2 dalam fb '

Cakap banyak tak guna gak...huhu..ikut step kat bawah ni :

1. Klik ' Most Recent '
2. Maka keluar la macam gambar kat bawah ni.

Klik ' Edit Options'


3. Select "Edit Options." Expand the drop-down menu next to "Show posts from.
4. Dari "Friends and pages you interact with most" korang tukar kepada "All of your friends and pages." sperti gambar kat bawah ni

Add caption

5. Click "Save."& enjoy  fb anda dengan pages dan post dari yang terdahulu hingga yang terbaru.

Okey..seting-setting dah kan.Apa lagi add me as friend la...huhu

P/S - Maaf penggunaan 'AKU' dalam post ini...

4 comments:

Akmal Ezzah Alias said...

waaa.. baru saya tahu

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@Akmal Ezah...memang ramai xsedar sal fb lanie hnya post news feed ja

Kakkoii said...

ooo nice~ thx for the info

Khairul Anuar ( K.A ) said...

@kakoi...gud job..