Main Pages

Monday, April 4, 2011

RM500..Boleh dapat ke?

Salam dari K.A...
Hari ni aku ada nak promote sikit pasal article aku yang masuk newspaper..huhu...dah la masuk dalam newspaper, boleh berpeluang dapat duit lak tu dalam Galeri : Biar Betul!....Betul ke ni?
Bukan apa,style aku ni suka mencuba2 so aku pun cuba masuk gak la contest ni mana tahu kan kalau-kalau dapat RM500 boleh gak aku belanja kawan-kawan...


Tajuk yang aku gempakkan dalam galeri ni adalah : 'Namanya Burung Cinta' ...tajuk pn dah lain kan...so memang Biar Betul la...tak kan burung pun ada nama camni gak...burung leh bercinta ke?huhu

Korang nak sertai juga ke? Nak masuk tengok?,Ok pastikan korang Login Facebook dulu taw & Korang Klik la gambar kat bawah ni



Kat Galeri Biar Betul! tu korang cari la tajuk article aku beserta nama aku tu dan klik untuk LIKE!....Undi jangan tak undi..huhu

Tu nama aku dan tajuk artikel..Klik kat situ ye..
 Okey. dah selesai..Anda jangan lupa undi dan like aku k..' Undian anda penentu masa depan saye' ...huhu

4 comments:

Mr Strider said...

hehe..ok bro..naanti sampai umah aku like..hehe..kat opis nie FB kena block..hehehe

Khairul Anuar ( K.A ) said...

haha..like jangn xlike....tq

Eda said...

semoga berjaya..

Khairul Anuar ( K.A ) said...

thanx